Goed geholpen door Richard Kleinsman

Ik had al een lange tijd last van mijn gebit, maar door priv├ę omstandigheden wilde ik liever niet naar mijn reguliere tandarts. Dit was een vrij nare man waardoor ik vervanging zocht. Via een oude schoolvriend hoorde ik van Richard Kleinsman. De schoolvriend vertelde aan mij dat hij erg goed was, professioneel handelde en dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend was. Dat klonk wel goed, dus besloot ik een afspraak te maken.

Ik was vrij bang dat het Kleinsman Dental Center al op de eerste afspraak aan mijn gebit zou gaan trekken, maar de eerste afspraak was slechts een intake. De tandarts legde mij uit wat er allemaal mankeerde aan mijn gebit en welke oplossingen er waren voor de problemen. Ook liet hij mij zien hoe hij kleine schoonheidsfoutjes weg zou kunnen werken. Een van mijn boventanden was bijvoorbeeld langer dan de anderen, deze heeft de tandarts op maat geslepen waardoor mijn gebit er nu een stuk beter uit is gaan zien.

Ik ben enorm tevreden over de hulp die Kleinsman mij heeft verleend. Ik zit goed in mijn vel. Mensen onderschatten echt hoe belangrijke en goed gebit is voor de algehele gezondheid van een mens.