Laserbehandeling voor het bleken van je tanden

Vind jij het hebben van een stralende glimlach erg belangrijk? Maar schaam je je voor je gebit omdat ze niet zo wit zijn als dat je zelf graag had willen zien? Dan kan Kleinsman.de jou voorzien van prachtige witte tanden. Wil je je zelfvertrouwen terug? Lees dan verder.

Tanden bleken

Het bleken van tanden wordt steeds populairder. Daarom zal je niet gek aangekeken worden als je dit laat doen. Kleinsman.de is gespecialiseerd in het bleken van tanden. Voor de behandeling zullen bij uitgebreid uitleggen hoe de behandeling eruit zal gaan zien. Eerst zullen wij je tanden blootleggen, waarna vervolgens de behandeling van een uur zal beginnen. Je gebit zal eerst uitgebreid gereinigd en gepolijst worden, zodat ook de aanwezige aanslag op je tanden weg zal gaan. Vervolgens wordt er bleekgel op de tanden aangebracht die door middel van laserstralen wordt geactiveerd. Tot slot zal er fluor worden aangebracht om tandbederf te voorkomen.

Zorg na deze behandeling goed voor uw tanden en poets ze minimaal twee tot drie keer per dag. Na verloop van tijd zal er wel een herhalende behandeling plaats moeten vinden. De tanden zullen helaas niet altijd zo mooi wit blijven.