Touwlampen: trendy en hip, ook voor jouw interieur!

Touwlampen van Loftlamp.nl zijn dé interieurhype van dit moment. Helemaal in! Heb je een Boho chic, rustiek, landelijk of industrieel interieur? Het maakt helemaal niet uit. Deze hanglampen geven met hun unieke en stoere design een fris en smaakvol accent aan elke woonkamer, keuken of kantoor.
Loftlamp.nl heeft maar liefst 6 unieke ontwerpen van touwlampen in het gamma om jouw woon- of werkplek een eigen karakter te geven.

De Touwlamp Hennep is een heel eenvoudig model, zelfs minimalistisch, maar geeft een supercool effect! In feite bestaat deze lamp enkel uit een touw, een fitting en een lamp. Naast de simplistische lamp is ook het systeem om de lampen te monteren heel eenvoudig. Voor wat betreft de bulb heb je de keuze tussen een ledlamp, gloeilamp, spaarlamp of een hallogeenlamp. In het touw kun je een knoop naar eigen smaak leggen. Gebruik je een enkele losse knoop, dan krijg je een totaal andere lamp dan wanneer je bijvoorbeeld een ingewikkelde vissersknoop gaat maken. Een aantal van deze touwlampen met elkaar combineren geeft bovendien een speels en uniek effect.

Bij de Touwlamp Chandelier No.1 is het elektrisch snoer mooi mee gevlochten met het touw. Bij een touwlamp zie je geen draden lopen. Dit exemplaar hanglamp is echt een eyecatcher als lichtbron, voor een degelijke prijs! Het vintage ontwerp geeft een eigenzinnige, persoonlijke toets aan elk interieur. Eenvoud siert!

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor deze hippe Touwlamp Chandelier No.2! Ook deze hanglamp vertoont verrassend veel mogelijkheden om te knopen. De armatuur is vervaardigd uit blank hout. Ook de plafondarmatuur is van hout. De twee zwarte schakelkettingen zijn versierd met een tussenstuk in hennep en goudkleurig metaal.

De Touwlamp Chandelier No.3 is een trendy en eerste klas hanglamp. De drie frames zijn gemaakt van een dunne metalen, zwartgelakte draad. De afwerking is bijzonder fijn. De fitting is omwikkeld met henneptouw en een metalen, zwartgelakte buis. Ook de metalen buis, met een fraai lakwerk in bruine en zwarte tinten, krijgt accenten van hennep. De combinatie tussen het zwarte lakwerk en het lichtbruine henneptouw maakt van deze touwlamp een uiterst geslaagde must-have! De exclusieve vormgeving, die uiterst minimalistisch is, past bij elk hedendaags interieur.

Hoge kwaliteit, gecombineerd met een gracieus design, dat is de Touwlamp Chandelier No.4. Het zijn net kleine vogelkooitjes waarin de lampjes hun uiterste best doen om deze fraaie touwlamp te laten schitteren. De combinatie van de natuurlijke bamboe en hennep met het zwarte metaal is subliem.

De Touwlamp Chandelier No.5 heeft een metalen, zwartgelakt armatuur en twee zwarte, metalen schakelkettingen die op een eenvoudige wijze aan het plafond kunnen worden vastgemaakt. De zes touwen kunnen naar eigen goeddunken worden geknoopt of net los gehangen worden, om een ofwel speels ofwel minimalistisch effect te bekomen.

Deze Touwlamp Rope & Wheel met uniek, karaktervol design, is een echte topper onder de hanglampen! De kettingen, het fietswiel en het ruwe touw zorgen voor een stoer accent. De ideale lamp voor de upcycle-fan, maar ook voor de liefhebber van de wielersport.