Weer een prachtig gebit dankzij Kleinsman

Door mijn ex heb ik de gewoonte ontwikkeld om bij het eten een glas wijn te drinken. Het liefst rode wijn. Heerlijk bij de pasta of dergelijke. Nu merkte ik de laatste maanden dat al die wijn mijn gebit niet goed doet. Ik krijg een soort gelige gloed over mijn tanden heen. Erg vervelend.

Daarom ging ik meteen op zoek naar een goede mondhygiënist die mij kon helpen met mijn probleem. Ik kwam al snel op de site Kleinsman.de waar prachtige dingen werden beloofd. Wat mij betreft kon het allemaal niet zoveel kwaad dus maakte ik gewoon een afspraak. Mijn mondhygiënist was enorm aardig. Zij vroeg of ik normaliter angst had voor de tandarts of dat ik bepaalde dingen niet prettig vond. Ze ging eerst rustig in mijn mond kijken naar wat er allemaal verbeterd kon worden en hoe dit dan moest gebeuren. Ik vond dat ze erg fijn te werk ging en mij ook goed op de hoogte hield van wat zij allemaal deed. Uiteindelijk hadden we samen besloten wat er precies ging gebeuren en hoe zij mijn tanden witter en schoner ging maken. De vervolgafspraak was snel en de mondhygiënist had niet gelogen, mijn gebit was als nieuw. Ik heb over een aantal maanden weer een afspraak!